Urban decay naked 1 palette review

Cu siguranta cunoasteti aceasta paleta, este renumita in toata lumea si toti sunt innebuniti dupa ea.

Inainte de a avea acesta paleta am citit foarte multe review-uri si am crezut ca este un fenomen de marketing dar, intr-adevar produsul este absolut fantastic!

Din pacate Urban Decay nu vinde acest produs in Romania insa noroc cu Sephora din Paris care m-a facut fericita. ♥

Dupa ce am desfacut cutia, prima impresie a fost una placuta, o paleta cu un exterior foarte atractiv, de calitate, cu o textura de catifea inscriptionata cu auriu, o senzatie superba de fiecare data cand deschid cutia.

Paleta are 12 nuante foarte versatile, predomina culorile calde, neutre, acesta fiind cred si motivul pentru care se numeste “NAKED”.

Din aceasta paleta, 90% dintre nuante le poti purta in fiecare zi, indiferent de tinuta pe care o ai. Nuantele sunt foarte pigmentate, cu finisaje diverse: mat, satinat si usor stralucitor, avand o textura catifelata. Se foloseste foarte putin produs la prima aplicare, nefiind nevoie de reaplicare pentru a obtine nuanta dorita. Aceasta inseamna ca paleta va dura mai mult in timp, un aspect important dat fiind ca o gasesc cu greu si costa destul de scump.

Nuantele din paleta poti fi folosite atat pentru realizarea unui machiaj de seara sau a unui machiaj de ocazie: Sidecar, HalfBaked, Smog, DarkHorse, Creep and GunMetal, cat si pentru realizarea unui machiaj natural, de zi, in nuante neutre: Virgin, Sin, Naked, Buck.

Nuantele mele preferate sunt: SideCar, HalfBaked, Smog si DarkHorse ♥!

Personal cred ca este o paleta aproape perfecta, perfecta era daca mai avea un roz si un mov acolo. Fardurile sunt de inalta calitate, rezistente si usor de purtat, genul de paleta din care folosesti toate nuantele, nu doar 2-3.

Inainte de a cumpara acesta paleta ar trebui sa stiti ca exista alte 2 palete, respectiv NAKED 2, care este similara cu NAKED 1 in privinta nuantelor, si NAKED 3, care are tot nuante neutre dar cu subtonuri de roz, care lipsesc din primele 2 palete. Sper sa fac rost cat de curand de NAKED 3 si sa revin cu un review si despre aceasta paleta ! ♥

In opinia mea este o investitie care merita!

LOVE IT!

XOXO, Alina