Testimoniale

Machiajul este cea mai frumoasa expresie a aparentei feminine. Ca actrita si blogger am mare nevoie sa arat impecabil in orice moment, dar mai ales atunci cand am un eveniment sau o sedinta foto importanta. Alina este pentru mine cea mai frumoasa descoperire din punct de vedere artistic. M-a ajutat de fiecare data sa arat impecabil si creativitatea ei a facut diferenta. Ii multumesc din inima ca imi este alaturi in cele mai importante momente!

Catalina Grama (Jojo)

Am intalnit-o pe Alina acum un an, cand cautam pe facebook un makeup artist pentru nunta mea. De indata ce am inceput sa discutam m-am simtit confortabil si i-am spus tot ce aveam in minte pentru machiajul de mireasa. A fost foarte clar ca stie sa asculte clientii dar m-a si sfatuit ce culori s-ar potrivi pentru ochii si pielea mea. Rezultatul a fost fantastic! Am fost admirata si complimentata de toata lumea, ca sa nu mai spun de cat de bine arat in fotografiile de la nunta ☺. Machiajul a rezistat foarte bine pana la primele ore ale diminetii. Alina nu numai ca este un makeup artist talentat dar este si o persoana minunata, calma si prietenoasa!

Raluca Andreescu

Am apelat la Alina, pentru petrecerea zilei mele de nastere. Machiajul a fost fabulos, toata lumea comenta cu privire la modul in care am stralucit. Am fost foarte incantata pentru ca nu am mai avut nevoie de retus pana dimineata, machiajul a rezistat si nu s-a intins nimic la ochi. O recomand din toata inima pe Alina!

Madalina Simion

Iti multumesc pentru tot! Sa te avem ca makeup artist, atat pentru mine, ca nasa cat si pentru sora mea, a fost o experienta placuta. Am fost foarte incantata de machiaj, a fost exact asa cum imi doream, tenul nu arata incarcat la lumina zilei si era foarte natural. Alina este cu adevarat o profesionista, foarte bine organizata, punctuala, a fost chiar foarte rabdatoare si intelegatoare cu intarzierile noastre. O recomand pe Alina cu incredere pentru oricine vrea sa se simta minunat la o ocazie speciala!

Alexandra Dobre

Am avut-o pe Alina ca makeup artist pentru o sedinta foto si sunt foarte incantata ca am cunoscut-o! Abia dupa ce au iesit fotografiile am realizat cat de important este un machiaj profesional. Machiajul arata fantastic atat in poze cat si in realitate si asta datorita creativitatii si experientei Alinei. Iti multumesc ca m-ai facut sa arat frumos!

Miruna Georgescu