Backstage & Celebrities

Sa lucrezi cu celebritati este distractiv și interesant. Ele vor ca machiajul sa le confere un aspect frumos si sa fie impecabil in lumina reflectoarelor.

In cadrul emisiunilor TV vedetele trebuie sa arate intotdeauna ireprosabil. Asta inseamna ca ele trebuie sa fie mereu imbracate impecabil, sa aiba o coafura perfecta si un machiaj pe masura.

Backstage celebrities

DANSEAZA PRINTRE STELE

Emisiune-concurs in cadrul careia am avut placerea sa realizez machiaje pentru cateva dintre cele mai iubite vedete de televiziune din Romania: Jojo, Mihai Petre si sotia sa Elwira, Igor Munteanu, Horia Brenciu, Alina Puscas, Cosmin Selesi, Maria Popescu, Cosmina Pasarin, Speak, Muneer, Bogdan Boanta, Sandra Izbasa, Victor Slav, Elena Vascu si Nicolai Tand.

BACKSTAGE FASHION WEEK

Impartasesc cu voi cateva fotografii din culisele grandiosului festival de moda “Bucharest Fashion Week”, care reuneste atat designeri romani cat si internationali. Iata cateva nume: Laura Olteanu, George Hojbota, Adriana Agostini, Adriana Bahnuteanu, Giada Curti, Nino Lettieri, Marina Mansanta, Koscanyo, Sekli, Istituto Cordella.

TVR – “37 GRADE CELSIUS”

In cadrul emisiunii “37 Grade Celsius”, prezentata de Marina Almasan, am realizat un machiaj pentru ten matur. Schimbarea de look a doamnei in varsta de 60 de ani am realizat-o alaturi de echipa “Geta Voinea” care s-a ocupat de hairstyling.  Tot atunci am avut ocazia sa cunosc personal doua doamne minunate, Sofia Vicoveanca si Zina Dumitrescu.

BACKSTAGE GALA AVANPREMIERE

Gala Avanpremiere si Soirées de la Mode sunt cele mai importante evenimente multibrand care pun alaturi cei mai de seama designeri romani. In culise energia este maxima. Modele, designeri, makeup artisti, hairstylisti, echipa de productie, toti lucreaza impreuna sa transforme show-ul in realitate.

Foto Credit: Eski Elena