Tendintele in machiaj pentru toamna/iarna 2015

“After minimalism in makeup, finally the MAKEUP is back” astfel a inceput prezentarea noilor tendinte in machiaj pentru toamna-iarna 2015.

 Asa cum va spuneam si pe facebook, joi seara am avut placerea de a fi invitata la evenimentul organizat de M.A.C. Cosmetics, “AUTUMN/WINTER 2015 TRENDS” si bineinteles ca vreau sa impartasesc aceasta experienta cu voi, dragele mele.

In sezonul ce urmeaza “frumusetea clasica este reinventata”, asta ne spun gazdele evenimentului, Netta Szekely, Senior Artist si Alexandra Spyridopoulou, National Training Manager Balkans, care ne-au facut demonstratii si ne-au prezentat 4 tendinte in makeup.

  1. BEAUTIFUL AND DAMNED

Este o fuziune, o combinatie intre gotic, rock si tribal, culoarea acestui trend este negru. Netta Szekely propune un look cu tenul imitand stralucirea naturala, sprancene accentuate spre exterior si buze inchise la culoare, aproape de negru, machiaj foarte precis in executare.

 2. STRENGTH OF BEAUTY

Este un trend moderat, machiajul trece de la puternic la delicat. Acest trend ne propune sa definim chipul fara sa il transformam. Se folosesc culori naturale, neutre pentru machiajul ochilor iar accentul cade pe obraji, unde roseata se transforma in atuu.

3. LOVE WORN

Un trend sexy, salbatic, “the makeup of the next day”, fara linii precise. Noul smokey eyes este in nuante metalice, care dau pleoapei acel look umed sau uleios. Aspectul este de murdar intr-un mod curat, daca putem spune asa, e ca si cum ti-a mai ramas ceva machiaj din ziua trecuta.

4. RED 70’S

Acest trend reinventeaza clasicul Rosu!

Nu mai avem acel rosu hollywoodian, ci culori pamantii, care trec de la rosu spre maro iar buzele trec de la caramiziu-teracota la rosu cireasa. Este un trend monocromatic, pleoape, pometi si buze in aceiasi nuanta.

Starea generala pe care vor sa o transmita aceste 4 tendinte nu este de a fi trendy sau a arata perfect ci de a arata cea mai buna versiune a ta!

Abia astept sa ma joc cu cele 4 trenduri, inca nu stiu care este preferatul meu insa am asa o slabiciune pentru acel smokey metalic…LOVE WORN!

Si era sa uit… gloss-ul de buze este  din nou in trend, ma bucur mult pentru ca ador look-ul wet lips.

Pana la toamna ladies, bucurati-va de vara si…Stay beautiful inside and out!

XOXO,

Alina