Machiajul smokey eyes

Dear ladies,

voi vorbi despre machiajul cel mai iubit de catre noi femeile, smokey eyes!

Este un machiaj-statement care a fost si este folosit atat la nivel de haute couture, pe podiumurile marilor case de moda, cat si de catre noi femeile obisnuite, care dorim sa aducem un pic de mister privirii la orice ocazie speciala.

Smokey eyes este, prin definitie, un machiaj bazat pe o singura culoare, intensa la baza genelor, intensitatea culorii scazand treptat spre arcada.

Adaptandu-se trendurilor, smokey eyes este in continua reinventare, trecand de la traditionalul negru si maro, la nuante de mov, albastru, verde sau gri, toate la limita lor cea mai inchisa.

Va prezint mai jos varianta cea mai simpla de a realiza un smokey eyes clasic, in nuante de negru:

  1. aplicam un primer pe pleoapa – eu sunt adepta primerului pentru ca are un dublu rol, este o bariera intre produsele de makeup si tenul tau dar si asigura o mai buna aderenta a produsului aplicat peste;
  2. aplicam creion dermatograf negru pe pleoapa mobila pana in pliu;
  3. estompam creionul cu o pensula aplicator, pana in pliu;
  4. aplicam fard negru peste creion;
  5. cu o pensula de blending (o pensula cu peri lungi), difuzam usor doar marginea fardului negru, pentru a crea un degrade;
  6. aplicam creion negru pe conjunctiva si la baza genelor inferioare;
  7. fixam creionul cu un fard negru, pe care in difuzam usor spre exterior cu o pensula cu peri scurti;
  8. pentru a optimiza efectul, putem trasa o linie de tus la basa pleoapei mobile;
  9. daca vrei ca negrul sa para si mai intens aplica in contul intern al ochiului un strop de fard alb sau argintiu;
  10. aplicam mascara, gene false si un ruj nude, sau daca vrei sa fi mai indrazneata, poti folosi un ruj rosu and there you go…ready for the party!!!

 

Si, nu spun ca doar tehnica conteaza, ci si produsele folosite, intrucat machiajul smokey eyes trebuie sa arate in final demential, oferindu-ti o schimbare radicala de look. Pentru ca de fiecare data imi place sa imi surprind clientele cu cele mai inedite tipuri de machiaj smokey eyes, iata cateva modele de care ma simt cu adevarat mandra!

Puteti completa machiajul cu glitter pentru a obtine un efect glamour sau pur si simplu inlocuiti negru cu maro, gri sau pruna.

Fetelor, este timpul sa straluciti ori de cate ori veti merge la o petrecere, asa ca pe langa tinuta spectaculoasa pe care o veti avea, machiajul smokey eyes nu poate lipsi de pe lista voastra de prioritati!

Pana data viitoare…Stay beautiful inside and out!

XOXO, Alina